Mellangårds på Silverskär Islands.

Silverskär Islands, en unik plats för möten och konferenser

Hösten är en magisk tid på Silverskär Islands med klar luft och färgsprakande landskap – perfekt för att inspirera och stärka teamet.

På Silverskär finns allt du behöver för ett lyckat möte – moderna konferensfaciliteter, vällagad mat av lokala råvaror och storslagen natur att utforska under pauserna.

Mat med lokala råvaror vid Silverskär.

Det är också något särskilt att mötas i skärgården under hösten. Stillheten lägger sig och naturen skiftar till varma, gyllene toner. I lugnet finns utrymme för nya tankar och idéer.

En lyckad helhet

Oavsett om ni är ett mindre team eller ett större sällskap, skräddarsyr Silverskär ett konferenspaket som passar gruppens behov. Vad sägs om ett möte i gammaldags skärgårdsmiljö i  röda byggnaden Mellangårds? Annars är rymliga och bekväma Ladugårds på huvudön Silverskär alltid omtyckt. Vilket alternativ du än väljer står hela ön till ditt förfogande.

Konferensgrupp i Ladugårds vid Silverskär Islands.

Efter en dag fylld av möten – eller som avbrott i arbetet – passar det bra att varva ner med aktiviteter. Teambuildning, champagneprovning, fiske, bastubad eller en guidad rundtur i den unika skärgårdsnaturen är bara några exempel.

Lätt att anpassa

Flexibla och exklusiva Silverskär är verkligen en perfekta platsen för produktiva möten. Anläggningen välkomnar både dagkonferenser och flerdagarsevent med övernattning. Allt i en miljö som är som gjord för att väcka kreativiteten.

Bastualtanen med bubbelpool vid Silverskär, perfekt avkoppling under konferensen.under

Vilken ö passar er bäst? Kontakta Silverskär för mer information och bokning!

Foto huvudbild: Aki Mikkolas