Dans och nöjen i baren vid Indigo restaurang & bar i Mariehamn.
Mat från Åland

Låt höstmyset börja på Indigo!

Indigo Restaurang & Bar omfamnar hösten med ny meny och nyheten Klubb Ettan. AW varje fredag blir det givetvis också!

Ett säkert hösttecken är när Indigo stänger sin uteservering för säsongen, öppnar upp bistron på övre våningen och presenterar höstens à la carte- och bistromeny. Du får njuta av allt från klassiska rätter till spännande höstnyheter, menyn är full av godsaker och hyllningar till lokala råvaror.

- Bland förrätterna är risotton gudomlig, tipsar Stig Grönlund vid Indigo. Annars väljer jag personligen gärna klassikern oxfilé eller paella till varmrätt – och bland desserterna är det svårt att välja, men det blir hasselnötskakan eller havtornspannacottan OM jag måste välja, säger Indigos Stig Grönlund, och tillägger att osttallriken också är fin med ett glas portvin till.

Paella från Indigos à la carte-meny hösten 2024.

AW och vardagsräddare

En våning upp från restaurangen hittar du baren och bistron med sin egen meny bestående av ett gäng härliga rätter med bistropris.

- Vi har till exempel en åländsk fisksoppa och en mustig boeuf bourguignon. Bistrorätterna är ju lite lägre i pris och perfekt att droppa in på när man inte hinner laga middag, tipsar Stig Grönlund.

Annars är fredagar på Indigo synonymt med härlig AW-stämning. Slå dig ner i baren och njut av specialpriser på mat och dryck samtidigt som du får en perfekt start på helgen. Testa veckans utvalda rätt eller välj ett säkert kort i form av Indigos klassiska AW-erbjudanden, Indigoburgaren eller Toast Skagen. Givetvis inklusive dryck.

Havtornspannacotta från höstmenyn vid Indigo Restaurang & Bar.

Nyaste klubben

Indigo satsar annars på livemusik i höst med Klubb Ettan som en nyhet. 
- Grulle, vår bokningsguru, har fantastiska artister på gång. Hanna Aldridge och Katie Bates uppträder onsdag den 25 september, och fler spännande akter är redan inplanerade.

Dessutom blir det fullt ös i Calypso Bar med dj:s under Skördefesthelgen den 20-21 september, samt en sista fest sista lördagen i september. Kom och upplev den härliga atmosfären!

Besök Indigo Restaurang & Bar

Nygatan 1, Mariehamn
Tel. +358 18 16550
www.indigo.ax

Indigos à la cartemeny hösten 2024

Indigos bistromeny hösten 2024

Följ Indigo på Facebook

Följ Pub Ettan på Facebook för nyheter om Klubb Ettan

Följ The Calypso Bar på Instagram
Om hösten är mild och intresset för nattliv fortsatt är stort kan det hända att Calypso håller öppet även i oktober.

Fler artiklar inom samma kategori

Fler artiklar inom samma bransch